Una nova cultura de l'aigua

El proper 12 de març, xerrada sobre una nova cultura de l’aigua al Casal Independentista Jaume Compte.
La jornada comptarà amb la participació del col·lectiu Jóvens de les Terres de l’Ebre i un expert en el transvasament del Ter.

La CUP Capgirem Barcelona ha organitzat una xerrada al Casal Jaume Compte de Sants per parlar amb expertes sobre una nova cultura de l'aigua, emmarcada en un cicle de xerrades sobre medi ambient.

A la jornada hi intervindran membres del col·lectiu Jóvens de les Terres de l’Ebre i Dídac Jordà Capdevila, expert en el transvasament del Ter. La jornada clourà amb l’actuació de Miquel Cubero, cantant i guitarrista a Ojo de buen cubero.

El col·lectiu de Jóvens de les Terres de l’Ebre explicarà la seva oposició al nou Pla de Conca de l’Ebre, aprovat pel Consell de Ministres, que posa al servei dels poders especuladors per fer de l’aigua un bé privat i regulat, supeditada a les lleis dels mercats i als interessos comercials.

Dídac Jorda Capdevila parlarà sobre el transvasament del Ter, iniciat l’any 1950, arran d’una sequera extrema pel Ministeri d’Obres Públiques, i que sempre ha comptat amb l’oposició de la societat gironina.

Us convidem a venir i a acompanyar-nos en aquesta jornada de formació i debat que segur serà molt interessant.

Dia: 12 de març de 2016

Hora: 19.00 h

Lloc: Casal Jaume Compte (c/ Muntadas, 24)

Intervindran: Col·lectiu de Jóvens de les Terres de l’Ebre i Dídac Jordà Capdevila.

Actuació musical a càrrec de Miquel Cubero, cantant i guitarrista a Ojo de buen cubero.