Notícies de Sants-Montjuïc

La Cup del districte forma part de la  Plataforma pel Sí a la Independència i a la República Catalana, que es presentarà públicament el proper dijous 7 de setembre a les 19 h. en roda de premsa a la Biblioteca Francesc Candel, c/ Amnistia Internacional 10, al barri de la Marina, aquesta plataforma aplega diverses associacions, AAVV i partits polítics dels barris de Sants, Hostafrancs, la Bordeta, la Marina i el Poble-Sec.

La Cup s'adereix a la plataforma per la celebració del Referendum l'1 d'octubre de 2017, formada per entitats,  partits polítics i persones a títol individual:

 

A la Festa Major del barri al pregó, cerca la teva banderola de la CUP per penjar on creguis convenient, pel Sí al Referendumi i fes-te una foto per la independència.

 

 

El proper dimecres dia 5 d’abril a les 19:30 al Casal Jaume Compte, carrer Muntadas 24, farem assemblea oberta per tal d’elegir nova consellera de districte amb el següent format:

 

El company Manel Mora militant de la CUP al nostre nucli de Sants en va deixar ahir físicament després de lluitar durant més d’un mes per mantenir-se en vida.

Manel, trobarem a faltar, la teva presència, el teu anar i venir pels carrers del barri, la teva participació activa en les lluites, el teu mestratge serà sempre entre nosaltres.

Seràs present i exemple a seguir en el combat per la Indepència, la República i el Socialisme.

Salut company allà on siguis.

El nostre més sincer condol a la família, de tot cor.

El proper dimecres 2 de novembre es realitzarà una Assemblea Oberta al casal Jaume Compte dedicada als pressupostos de 2017 de la ciutat de Barcelona i dels seus barris. Parlarem dels pressupostos generals, les ordenances fiscals i el 5% de pressupost participatiu.

Cada districte disposarà de 7 milions, mentre que per a intervencions per a la ciutat n'hi haurà 48.

Pàgines